A férfi elsősorban testtel kötődik a nőhöz. Az a nő, akinek a lelkéhez is kötődik, számára egyetlen és kivételezett lesz. Ez a nő mindent megad a férfinak, amire vágyik; szerető, barát, kéjnő és anya egy személyben. Mindezt ösztönösen és elvárások nélkül teszi. A férfi genetikailag nem hűségre hanem hódításra programozott, de ha megtalálja élete során azt az egyetlen nőt, akihez nemcsak testtel képes kötődni, akkor esélyt kap az élettől, hogy saját szenvedése árán férfivá érjen és megértse, nem pusztán az ösztönök és a hormonok teszik férfivá, hanem a szeretet és a lelki érettség legtisztább, legmagasabb szintje, amelyben nem léteznek kicsinyes és önigazoló hazugságok…. — az fb jóvoltából sosem felejtem szektást

Küldtem egy képeslapot Luccaból a volt főnökömnek, amiben kedvesen megköszöntem a pénzt és az időt, amiből az utazás összejöhetett. Remélem, értékeli majd!

Kirúgtak az office-ból, a sorozat véget ér.

Read More

A főnököm a tárgyalóban hagyta az aktatáskáját, utána vittem az irodába, a folyosón kinevettek, azt mondták, úgy nézek ki, mint egy karikatúra.

Viszhall

Ezzel minden esetben ki tudnak hozni a sodromból.

"Drága Jonsikácska, puszillak szívem!"
A nő, akivel még sosem találkoztam, mindennap, gondolom mindenkivel.
Gondolhatjátok, hogy anyádat pusziljad kifakadás előtt csapom le a telefont.

  • Kolléga: Jó étvágyat!
  • Én: Köszi!
  • Kolléga: És tudod miért? Mert idáig hallom, ahogy eszel.

Arra jöttem rá a téliszünet alatt, hogy ennél a cégnél senki nem ért ahhoz, amit csinál.
Hiába pihentem sokat, volt konkrétan három nap, amikor ki sem mozdultam a lakásból és nem szóltam emberhez, ma mégis évszázados fáradtságot érzek, ha a munkámra gondolok.

Ezt még befejezem, aztán megyek.

Ezt még befejezem, aztán megyek.

Télen nagyon meleg van, nyáron nagyon hideg van. Az irodában. Levettem már mindent, amit nem szégyelltem.

A dolgozói elégedetlenség megoldására azt eszelték ki, hogy ezentúl tavasszal töltjük ki a kérdőíveket, hiszen akkor kisebb a hajtás, és amúgy is tavasz van, tehát jobb eredmények fognak születni. Probléma megoldva, pipa.

Lemondták a 2 órás megbeszélést, teljesen feleslegesen mentem el pisilni.

Sajnálom a szopótraktort. Rájöttem, hogy nekem is vissza kell ülnöm és felszántani a szopóföldeket a tegnapi melóval. — Szemelvény Varez leveléből

Nem elég hogy menstruálok, annyira aranyos vagyok, másrészt annyira kommunista, hogy nem bírtam nézni, ahogy az izzadtságszagú bácsi egyedül talicskázik fel 700 könyvet, a felét bevállaltam, nem bírtam kitolni a liftből, leborult a fele a gecibe, a lift 10 percig sípolt, én szerencsétlenkedtem, két férfi munkatársam is mosolyogva elment mellettem, faszomat az emancipációba!